Conversation Between SkyUS and Umbro2914

6 Visitor Messages

1. I jak tam z tym aparatem?
  2. hej siema? jak zycie? sluchaj bo planuje kupicz sobie nowy aparat na lato, i wiem ze troche sie znas, no to moze bys cos za sugerowal? myszlalem o malym DSLR i nie za zkomplikowany haha. pozdrawiam.
  3. Dzieki za mile slowa. Myslalem zeby wlasnie cos takiego robic, ale nie wiem czy poprostu bym zdolal takiemu przetrzewiezieciu. troche sie boje ze moge sobie nie poradzic z tym. Mysle ze moze na poczatku jak sie zdecydowac robic szkolne zdjecia grupowe i portrety na graduation to bym zacza od St. Stanislawa Kostki, moze bym sie dogadal z byla pania dyrektorka, hehe

Ale do tego czasu to chcialbym moze pracowac jako assystent u jakiegos fotografa, zeby poznac tajniki tego zawodu
  4. swietne zdjecia na twojej stronie; fajne charakter mają do siebie, naprawde bardzo mi sie podobajom. czy ty bierzesz fotografie w szkole?
  5. Dzieki za komplementy. wiekszosc moich zdjec mozesz tez sobaczyc na www.sikorskius.deviantart.com
  6. hey i liked your abandoned nyc pics so i came on your page and your flag/door pic is really impressive
Showing Visitor Messages 1 to 6 of 6